26 oct. 2012

abuzuri E.ON Gaz Distributie SA Tg.Mures



                             Iata ce abuzuri face mai nou E.ON Gaz Distributie SA Tg. Mures, 'marele' E.ON in care statul roman are incredere: eram plecata de acasa cu niste probleme de rezolvat. 'Domnii' de la E.ON au dat navala pur si simplu peste copilul meu in casa, neintreband daca este vreun parinte acasa, ajungand pana in ultima camera, unde tineam actele intr-o cutie. Au vrut sa caute probabil contractul vechi pentru verificarea care se face la 2 ani, copilul meu uimit le-a spus ca cauta el si , evident, nestiind ce si unde sa caute, pentru ca e o cutie mare plina cu acte, s-au lasat pagubasi. Au completat un formular nou cu numele proprietarului, adresa si la semnatura pur si simplu l-au 'fortat' prin intimidare sa semneze: copilul fiind MINOR (inca NU ARE 18 ANI). Am blurat putinele informatii completate incercuind cu rosu locul respectiv. Copilul i-a informat ca parintii trebuie sa ajunga acasa, dar nu au tinut cont pur si simplu de nimic, nici macar de faptul ca suntem chiriasi acolo si nu proprietari.
                             D-le director general adjunct PETRE RADU: chiar atat de nesimtiti si de disperati ati ajuns? Ati ajuns sa ne intrati cu forta in case ca ultimii hoti? Pe langa faptul ca furnizorul de gaz E.ON Energie Romania SA Tg.Mures ne fura la fiecare regularizare prin modul in care sunt reflectate eronat consumurile de gaze aferente ultimei luni din trimestru. Abia astept, cand o sa fie posibil- momentan teoretic se poate dar practic nici un furnizor de gaz nu accepta sa incheie contracte noi cu consumatorii casnici, cu prima ocazie sa reziliez contractul cu E.ON, si furnizorul si distributia cu verificarile si reviziile. Atasez mai jos 'jaful' de contract pe care l-a semnat un MINOR cu E.ON Gaz Distributie SA Tg.Mures:









3 comentarii :

  1. Anonim3.12.12

    E.ON Gaz Distributie SA Tg.Mures se cred Dumnezeu, detin monopol pe piata energetica in Moldova si profita din plin de asta. Am ceva vreme de cand ma bat cu ei, cam 8 luni, am mers prin toate locurile inclusiv ANRE, autoritatea copetenta sa ii sanctioneze ord 38 din 2007, si desi am dreptate, cei de la E-On au gresit avizul de amplasament iar avizul de racordare mi l-au dat nefavorabil desi eu am respectat amplasamentul si Autorizatia de constructie. Nu mai stiu unde sa mai merg, va rog ajutati-ma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11.7.13

    Mai rau este ca uniii dintre muncitorii aia de jos care vin pe la porti se cred Dumnezeu ,ca nici nu stiu stiu pe ce lume traiesc ,niste analfabeti vai de capul lor ,si vin cu un tupeu si o nesimtire ...,asta e Romania ,nu stiati ??,uitati-va in jur sa vedeti cati di astia ne inconjoara !!!, si se inmultesc pentru-ca lipsa de educatie si instructie care nu se prinde de ei in scoli la asta duce !

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim30.10.14

    Nu aveti nici o obligatie sa efectuati verificarile sau reviziile cu e on din nefericire lumea nu este informata orice firma autorizata Anre o poate efectua

    RăspundețiȘtergere