10 iun. 2011

__ energia sexuala !

Sunt un om 'normal' si slava Domnului ca si copilul meu este, nu mi-ar fi placut sa se nasca intr-o lume atat de sadica. Scriu acest post pentru ca m-a socat ca in Iran (si nu numai) homosexualii sunt torturati si executati. “Homosexualii merita sa fie executati, torturati sau, daca este posibil, ambele”. Afirmatia care a scandalizat intreaga lume ii apartine liderului iranian Mohsen Yahyavi si a fost lansata intr-un context cel putin inedit: in cadrul unei conferinte pe teme de pace. Declaratia reprezinta prima recunoastere venita din partea unui politician de la Teheran ca pedeapsa cu moartea este o „solutie” folosita de iranieni în „eradicarea” homosexualitatii.

__ despre polaritate
De multe ori, cuplurile se despart după mulţi ani de zile fără un motiv serios: polaritatea pozitivă sau negativă aflată la centrul sexual al fiecăruia dintre noi constituie factorul de atracţie sau de respingere sexuală.
Din punct de vedere bioenergetic, bărbaţii au la centrul sexual polaritate pozitivă, iar femeile polaritate negativă. Polaritatea pozitivă reprezintă mişcarea de rotaţie a câmpului bioenergetic în sensul acelor de ceasornic [mişcare centrifugă] cunoscută ca energie yang, iar polaritatea negativă este rotaţia în sens invers acelor de ceasornic [mişcare centripetă], cunoscută sub numele de energie yin. Tipurile de energie pozitivă yang [masculină] şi yin [feminină] nu trebuie clasificate în rău şi bun. Ambele sunt necesare şi de ele depind starea de sănătate şi acţiunile noastre [yin şi yang se egalizează]. Hormonii care determină sexul feminin [progesteroni, estrogeni] sunt şi de yin şi de yang, iar cei masculini la fel. Pe lângă aceasta, femeile au şi hormoni masculini şi invers, si in functie de care primeaza suntem mai masculinizati sau efeminati.
Partenerii cu acelasi tip de energie se resping. În numeroase cazuri, apar şi excepţii de la regulă, adică femei cu polaritate pozitivă şi bărbaţi cu polaritate negativă. Dacă o femeie cu polaritate pozitivă întâlneşte un bărbat cu polaritate normală, deci tot pozitivă [+ cu +], ei vor avea tendinţa de a se respinge. Aceasta este cauza multor căsnicii ratate, terminate prin divorţuri. Specialiştii în bioenergie consideră că o femeie cu polaritate pozitivă îşi macină partenerul, care, cu timpul, devine un impotent timpuriu, un bărbat, dorind să aibă relaţii sexuale cu propria soţie cu polaritate inversă, era descărcat de energie, adică ieşea brusc din starea de erecţie. Făcînd o anamneză detaliată a cazului, a reieşit că ei nu se acomodau împreună şi, în ciuda intereselor materiale, sociale, s-au despărţit fără un motiv aparent. Cea mai bună soluţie în aceste cazuri este ca aceste femei să se căsătorească cu bărbaţi invers polarizaţi. În această privinţă sunt foarte utile examenele energetice premaritale.
Este vorba, de fapt, de compatibilitate bioenergetică şi, de aici şi hormonală, precum şi de AFINITATE EMOTIONALA. După nişte ani de căsătorie, cei 2 soţi ajung să semene între ei. Interacţiunea bioenergetică hormonală conferă asemănarea celor 2 atât din punct de vedere al trăsăturilor fizice, cît şi comportamentale.

pace

__ despre homosexualitate
cititi cu mare atentie textul de mai jos, mie mi-au fost necesare vreo 3-4 recitiri ca sa pot constientiza unele aspecte profunde legate de subiect :))
este un punct de vedere, cu care sunt de acord, dintr-o carte pe care am citit-o cu ceva timp in urma 'matei, vorbeste-mi despre rai ... ':

< MATEI: Da, mamă. Homosexualitatea nu este înţeleasă pe Pă­mânt, iar acesta este un context bun în care să o explic. Homosexualita­tea este mai mult un stadiu de evoluţie a spiritului, decât un aspect al fi­inţei fizice şi nu este nici de condamnat şi nici de lăudat mai mult decât orice alt stadiu de dezvoltare, fizic sau spiritual.Aminteşte-ţi că, aici, noi avem de-a face cu suflete cumulative şi nu cu personaje singure. în cadrul fiecărui suflet cumulativ există, proba­bil, mii de vieţi de experienţe ca bărbat, femeie şi fiinţă androgină - atât în trupuri încarnate cât şi dezîncarnate. Totuşi, cea care afectează cel mai empatic începutul stării de evoluţie de aici este viaţa trecută imediată. Dacă în acea viaţă a existat o orientare homosexuală, persoana va intra aici în acelaşi mod. întrucât trupurile noastre nu sunt construite pentru activitate sexuală, sufletul care soseşte este însoţit numai de aspectul mental al acestei înclinaţii.
Viaţa trecută imediată de pe Pământ mai are şi un alt impact asu­pra acestei probleme. Oamenii care neagă cel mai vehement homosexua­litatea sunt cei al căror suflet a trăit, în viaţa trecută imediată, experienţa unui personaj cu această orientare.
SUZANA: Matei, treaba asta nu are nici un sens pentru mine. Mă gândesc că înţelegerea şi acceptarea ar fi atitudini mult mai potrivite.
MATEI: Aceasta este o situaţie psihică complexă şi confuză, ma­mă. Energia personajelor este încă afectată de experienţele din viaţa tre­cută imediată. In situaţiile extreme, homosexualii au fost torturaţi fizic şi chiar omorâţi şi, în cazurile cele mai blânde, ei au fost anatemizaţi adesea chiar şi de către propriile lor familii, într-o asemenea măsură încât psihicul lor a fost grav afectat. Poate că au trăit durerea respingerii, sau ruşinea, sau sentimente de vinovăţie. Oricare le-ar fi fost experienţa, energia lor nu s-a vindecat suficient, pentru ca ei să vadă cu ochi buni acelaşi gen de situaţii traumatizante pe care le-au trăi ei înşişi. Mai de­grabă, ei consideră că acestea sunt ocazii pentru a se răzbuna.Ciclul experienţelor se derulează atât de repede, încât durerea amintirilor trăite cel mai recent, dar ascunse conştientei, este resimţită de către ei mult prea tare pentru ca vindecarea să apară în vieţile ulterioare. Durerea încă existentă în memoria înăbuşită a acelor suflete, care în această viaţă aleg să fie heterosexuali, îi face să aibă atitudini extrem de antagonice faţă de homosexuali. Acele sentimente dureroase nu vor ieşi la suprafaţă, sub forma unor amintiri ale experienţelor din vieţile în care au fost homosexuali, ci în atitudini care să înăbuşe aceste amintiri.
Acesta este principiul universal 'ceea ce se aseamănă, se adună'. Când sentimentele care rezultă în urma unor tratamente dure sau nedrepte trăite în orice situaţie sunt recente şi intense, sufletul atrage sen­timente similare. Amintirile înăbuşite pe subconştient cunosc sursa şi o atrag - atrăgând astfel 'ceea ce se aseamănă'. Totuşi, psihicul din viaţa în curs de desfăşurare nu poate şti în mod conştient că se atrag sentimen­te împărtăşite, iar senzaţiile dureroase ale amintirilor înăbuşite devin do­minante.Depăşind acest punct din labirintul psihic, apare procesul de reca­pitulare a amprentelor vieţii, de identificare a lecţiilor karmice ce mai sunt încă de învăţat, de a alege următoarea viaţă şi de a progresa în con­ştientă spirituală.
SUZANA: Oamenii care au fost homosexuali în viaţa trecută ime­diată trec întotdeauna prin ce ai descris tu mai sus, ceea ce ar părea doar să perpetueze o situaţie - sau există oare un moment de echilibrare, în care toţi ne vom accepta unul pe altul aşa cum suntem?
MATEI: 'Echilibrarea' este, fără îndoială, parte din planul divin, deoarece sentimentele de ură şi de duşmănie şi actele de cruzime emoţi­onală şi fizică sunt impedimente pentru evoluţia spirituală.
Totuşi, chiar dacă se accelerează transmisia de lumină care se revarsă asupra planetei voastre pentru a risipi negativitatea ce se găseşte în abundenţă în omenire, te rog să nu te aştepţi ca această schimbare să se producă pe deplin în timpul generaţiei următoare.
SUZANA: Oare homosexualitatea este mai des întâlnită acum pe Pământ, decât înainte?
MATEI: Nu, dar acum sunt mai mulţi oameni decât erau înainte, aşa că acelaşi procentaj înseamnă un număr mai mare de indivizi. Pe tot parcursul istoriei voastre consemnate, maeştri foarte respectaţi şi bine­cunoscuţi, dintr-un domeniu sau altul, au fost homosexuali - şi mulţi au produs lucrări strălucitoare şi inspirate, tocmai din cauza chinurilor men­tale pe care le sufereau datorită acestui aspect al firii lor. S-ar putea spune că fără acest element din personajul lor, e posibil ca ei să nu fi ajuns să creeze ceva atât de măreţ şi de splendid.
SUZANNA: De ce este homosexualitatea o experienţă necesară?
MATEI: Cum poate fi învăţat mai bine echilibrul dintre cele două extreme ale energiei sexuale masculine şi feminine, dacă nu integrându-le pe amândouă? Idealul este androginul, care nu are absolut nimic de-a face cu natura umană sexuată, ci, mai degrabă, cu cele două aspecte opuse ale atributelor energiei sexuale umane. Sufletele androgine sunt mult mai avansate spiritual, datorită echilibrului de energie sexuală mas­culină şi feminină pe care l-au atins.Tot aşa cum energia masculină nu este numai domeniul bărbaţilor, energia feminină nu este dată numai fiinţelor umane feminine. Energia masculină este aspră, adesea productivă prin metode necruţătoare, având întotdeauna nevoie să-şi impună punctul de vedere, sau să obţină victo­ria într-o activitate. Energia feminină este blândă, dar la bază are o forţă mult mai mare şi mai liniştită. Interconectarea lor, care este nivelul su­prem în realizarea conştientă, este energia feminină.
într-o relaţie în care un partener are numai trăsături de energie masculină, iar celălalt numai trăsături de energie feminină, partenerul cu energie feminină nu poate suporta toată viaţa acest dezechilibru, iar viaţa nu-i va fi lungă. Din câte ştiu eu despre asemenea relaţii, cei care au ră­mas în acest dezechilibru au sfârşit printr-o tranziţie timpurie a sufletu­lui cu energie feminină.
Adesea, supravieţuitorul nu are nici un indiciu despre implicarea lui în moartea partenerului. Voi spuneţi 'Persoana aceea - sau ,tu - mă omoară cu zile'. La fel ca multe alte expresii obişnuite pe care le folosiţi, aceasta ar putea fi o afirmaţie exactă, dar puţini sunt cei care înţeleg adevărul inclus în cuvintele lor. Nici unul dintre cei doi parteneri dintr-o ast­fel de relaţie nu este acuzat, întrucât, în multe cazuri, nu este altceva decât îndeplinirea karmei, potrivit cu înţelegerile dinainte de naştere. Dizolvarea acestor parteneriate prin divorţ poate să fie tot în concordanţă cu lecţiile alese prin această înţelegere.
Este de dorit să se obţină un echilibru în cadrul vieţii. Totuşi, în­trucât energia sexuală este unul dintre cele mai importante aspecte ale spiritului uman, este de dorit, probabil, un echilibru între energiile mas­culine şi feminine. în tărâmul de aici există un amestec de energii mas­culine şi feminine, atunci când e vorba de tendinţe, sensibilităţi şi sus­ceptibilităţi. Mai demult exista pe Pământ această stare ideală de reali­tate echilibrată, dar a fost distrusă.
Comportamente care provin din pervertiri ale fluxului energiei sexuale au proliferat, într-o măsură greu de imaginat, negativitatea pe Pământ. Energia sexuală nu este în nici un caz redusă la ceea ce voi nu­miţi, în mod obişnuit, 'a dori sex' sau 'a face sex'. Chiar dacă trece din­colo de intenţia originară pentru care a fost creată atracţia sexuală şi anu­me, procreaţia, o relaţie sexuală care dă satisfacţii aduce armonie în vie­ţile celor doi parteneri îndrăgostiţi - şi eu NU vorbesc în nici un caz îm­potriva unei uniri sexuale benefice şi plăcută ambelor părţi. Mai mult decat atât, energia sexuală poate fi transmutată în alte forme productive -şi mulţi dintre cei care şi-au pierdut un partener iubit, sau care nu l-au avut niciodată, fac acest lucru. Eu nu mă refer la folosirea pozitivă a acestei energii, ci numai la negativitatea violentă creată prin pervertirea întregului flux de energie sexuală.
Aceasta a fost cauza care a stat la baza a tot ceea ce voi gândiţi ca fiind caracteristici rele ale naturii umane. Nu există crimă privită prin standardele voastre civile, religioase sau filozofice, care să nu fi fost co­misă având la bază pervertirea energiei sexuale. De exemplu, adorarea Satanei, care implică tortură şi sacrifici de vieţi umane şi animale, cât şi activităţi sexuale brutale, predomină la un nivel de necrezut, dar care este absolut real. Ea este învelită în deghizarea unei 'religii', iar oficiali­tăţile voastre o recunosc ca atare! Voi nu legaţi nici aceste practici ne-dumnezeieşti şi nici statutul lor religios de folosirea pervertită a energiei sexuale, care este în realitate.
N-ar trebui să vă surprindă că, adesea, crima este energie sexuală deviată grosier - iar violul şi incestul sunt alte exemple concludente. în­tâlnirile sexuale promiscui sau obsesiile, fie în a face prea mult sex, fie în a vă reţine cu rigiditate de la îndemnurile naturale, sunt aspecte mino­re dar totuşi distructive pentru spirit. în spatele tuturor acestor comportamente provenite din energie sexuală pervertită se află forţele întunecate. Nu e ceva neobişnuit ca cele mai corupte activităţi să ducă la energie densă de cel mai jos nivel - şi nici un alt aspect al naturii umane nu a fost atât de important în a înstrăi­na pe cineva de Dumnezeu.
La nivelul sufletului, există inseparabilitate - dar în viaţa fizică, cu cât energia sexuală este mai coruptă şi deviată, cu atât mai mult oa­menii care se angajează în asemenea activităţi se depărtează de Dumne­zeu. Din nefericire pentru voi şi pentru Pământ, aceste alegeri făcute-pe bază de liber arbitru sunt violente pentru civilizaţia voastră şi foarte de­parte de misiunile alese în majoritatea înţelegerilor făcute de suflete îna­inte de naştere.
Mamă, oricum ar fi privită de către mulţi oameni de pe Pământ, o relaţie homosexuală plină de iubire NU este o pervertire a energiei sexu­ale - iar aceasta ne aduce înapoi la problema unirilor homosexuale din acest tărâm. întrucât nu există aici nici o condamnare în privinţa fostelor orientări sexuale ale cuiva, e clar că nu e nici o judecată in ceea ce pri­veşte ce suflete sunt atrase unul de celălalt ca partener.
Trăirea unor experienţe pe fiecare nivel de aici este menită să ducă la evoluţia spirituală a sufletelor, iar aceasta include orice gen de asoci­ere. Fie ea de natură heterosexuală sau homosexuală, legătura tuturor cuplurilor prin energie la nivelul sufletului este complet respectată.>

pace

2 comentarii :

  1. Anonim19.8.12

    cum se manifesta energia sexuala dupa 50 de ani? ce relatie energetica parteneriala predomina? care este incarcatura energetica sexuala pentru persoanele singure, sau ramase singure?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim10.10.14

    prea multa filosofie, homosexualitatea se poate vindeca, deci este o boala ce mai la stanga si la dreapta, exista cromozomi x si y ? atunci ce ne mai invartim aiurea.

    RăspundețiȘtergere